Ηταν μέσα στα σχέδια διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, όπως και έγινε.

Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς: «ο χασάπης των Βαλκανίων», με αυτόν και δεκάδες άλλους χαρακτηρισμούς  κατηγορήθηκε ο πρ. ηγέτης της Βοσνίας από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης σε μια ενορχήστρωση για να συλληφθεί ως “φονιάς” και να οδηγηθεί στις φυλακές.
Ηταν μέσα στα σχέδια διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, όπως και έγινε.
Ο Σλ. Μιλόσεβιτς έμεινε μέσα στις φυλακές δεκαετία και σύρθηκε στα διεθνή δικαστήρια, να δικαστεί για να “πληρώσει” για τα “εγκλήματά του”.
Ο«εγκληματίας πολέμου» Μιλόσεβιτς, δικάστηκε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης  και κρίθηκε αθώος!! μετά από δέκα χρόνια και αφού είχε πεθάνει στο κελί του!!!
Ολες οι κατηγορίες για “γενοκτονία των Βοσνίων” αποδείχθηκαν κενές και τελικά ψευδείς!

Όπως γράφει στο militaire ο αμυντικός συντάκτης Πάρις Καρβουνόπουλος, τίθεται νομικό ζήτημα για τους αξιωματούχους της Δύσης που είπαν ψέμματα, αλλά και για το ίδιο το δικαστήριο που πρέπει να εξηγήσει γιατί απέκρυψε την αθώωση του Μιλόσεβιτς, θεωρώντας ότι το 2.500 σελίδων σκεπτικό της απόφασης δεν θα το διάβαζε κανείς. Το ίδιο δικαστήριο που έκρινε ένοχο τον Ράντοβαν Κάρατζιτς και τον καταδίκασε 40 χρόνια φυλακή για εγκλήματα πολέμου αποφάνθηκε ότι ο Μιλόσεβιτς ΔΕΝ ήταν μέρος της «κοινής εγκληματικής οργάνωσης» με στόχο τους Μουσουλμάνους και τους Κροάτες κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι οι Μιλόσεβιτς και Κάρατζιτς στις αρχές του πολέμου, το 1991, τάσσονταν υπέρ της διατήρησης της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ώστε να μην χωριστούν οι Σερβοβόσνιοι από τους Σέρβους, με τις απόψεις τους να αρχίσουν σταδιακά να διαφέρουν....


Σε δημοσίευμα του σερβικού ιστοχώρου inserbia αναφέρεται, ότι ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς απεβίωσε υπό εξαιρετικά ύποπτες περιστάσεις....

Η προπαγάνδα όμως των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης γενικότερα, πέτυχε το στόχο της.
Ποιος θυμάται σήμερα τον Μιλόσεβιτς;;;

Το κουτόχορτο που καθημερινά μας σερβίρουν έχει δέσει ρίζες...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 guests και κανένα μέλος