Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινούν τα δρομολόγια των λεωφορείων, από το Διόνυσο προς την Πολυτεχνειούπολη και την Πανεπιστημιούπολη, που σχεδίασε η Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης με αντιδήμαρχο τον Ηλία Υφαντή, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών της πόλης.

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με βάση το συνημμένο σχεδιάγραμμα στάσεων και ωρών τις εργάσιμες ημέρες εκτός των περιόδων και των ημερών που τα Α.Ε.Ι. αργούν.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα βρίσκονται στην είσοδο της Πολυτεχνειούπολης μεταξύ 08:20-08:30 και της Πανεπιστημιούπολης μεταξύ 08:45-08:50. Προγραμματίζεται, επίσης, στάση και αποβίβαση στο σταθμό μετρό Κατεχάκη.

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν εσωτερικές διαδρομές εντός των δύο Ιδρυμάτων για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των φοιτητών.

Για την επιβίβαση οι φοιτητές επιδεικνύουν φοιτητική ταυτότητα ή φοιτητικό πάσο. Οι νέοι πρωτοετείς επιβιβάζονται ελεύθερα μέχρι την έκδοση των σχετικών δελτίων.

Οι αναγραφόμενες ώρες είναι ενδεικτικές με πιθανή καθυστέρηση 5-8 λεπτών. Μετά τα πρώτα δρομολόγια, στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις, αν αυτό απαιτηθεί.

Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αντιδήμαρχο τον Βασίλειο Κομκοτό, επιδιώκεται η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της συγκεκριμένης δημοτικής υπηρεσίας και η μέγιστη ωφέλεια για τους φοιτητές του Διονύσου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος