Διαμαρτυρίες κατοίκων για τις ακαθαρσίες...

 

Αναγνώστρια μας καταγγέλει ότι η λαϊκή αγορά της Βούλας δεν βάζει τουαλέτες για τους πωλητές με αποτέλεσμα να δημιουργείται μείζον πρόβλημα καθαριότητας.

Γράφει συγκεκριμένα:

Η Λαική Αγορά Βούλας μεταφέρθηκε από 1η Ιουλίου στην οδό Ι. Μεταξά.  Τις δύο πρώτες Πέμπτες της λειτουργίας της μεταφέρονταν χημικές τουαλέττες στον χώρο της Λαικής για χρήση από τους πωλητές.  Από την 3η Πέμπτη μέχρι και σήμερα, 27 Αυγ., σταμάτησαν να υπάρχουν αυτές οι τουαλέττες στον χώρο της αγοράς και οι πωλητές χρησιμοποιούν…… τις πρασιές και τις περιφράξεις μας για τις προσωπικές τους ανάγκες, αφού παραμένουν στον χώρο περί τις 12 ώρες.

Εκ μέρους και των περιοίκων μας τηλεφώνησα πολλές φορές στον Δήμο Βούλας, αλλά –ως συνήθως- με παρέπεμπαν από τον ένα «αρμόδιο» στον άλλο.  Τελικά μου είπαν να απευθυνθώ στον Υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Βαμβασάκη ή την κ. Ρούσσου.  Τηλεφώνησα νωρίς το πρωί της 25ης Αυγούστου και ενήμερωσα την γραμματέα Κα Λάζαρη, αφού κανείς από τους αρμοδίους δεν ήταν στην θέση του, και της εζήτησα να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους και να μου απαντήσει το μεσημέρι,  εφόσον ο Δήμος είναι υπεύθυνος για τις συνθήκες υγιεινής στις γειτονιές μας.  Φυσικά δεν πήρα απάντηση και εκάλεσα ξανά αργά το μεσημέρι.  Η γραμματεύς που είπε ότι ο υπεύθυνος του Δήμου για τη Λαική Αγορά είναι σε άδεια και ότι θα έπρεπε ΕΓΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.   Εξήγησα στην κυρία ότι την άδεια λειτουργίας της Λαικής την δίνει ο Δήμος μας, και όχι εγώ, και, συνεπώς, ο δημότης απευθύνεται στον Δήμαρχό του για αυτά τα προβλήματα.  Ενημέρωσα δε την κυρία ότι θα δημοσιοποιήσω το θέμα μέσω των τοπικών εφημερίδων, εφόσον ο Δήμος δεν μας συμπαρίσταται. 

Θα μας απαντήσει τώρα ο Δήμαρχος;

Για το θέμα επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημοσθένη Βαμβασάκη, ο οποίος μας εξήγησε ότι η τοποθέτηση τουαλετών είναι υποχρέωση του Σωματείου της λαϊκής και το κονδύλι το έβαζε η Περιφέρεια.

Εληξε η σύμβαση της Περιφέρειας και δεν ανανεώθηκε,  με αποτέλεσμα να μείνει ακάλυπητη η λαϊκή.

Καταληκτικά, όπως μας εξήγησε o αντιδήμαρχος, το Σωματείο τον διαβεβαίωσε ότι θα τοποθετήσει ιδίοις εξόδοις τουαλέτες από την ερχόμενη λαϊκή, αρχές Σεπτεμβρίου. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 194 guests και κανένα μέλος