Από τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσα»

 

Την Τρίτη 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή ροδάκινων στον Δήμο Σαρωνικού προς όλους τους Δήμους της Ανατολικής Αττικής.

Τα προϊόντα διέθεσε η εταιρεία «Αγροτικός Συνεταιρισμός Νάουσας». Συνολικά διανεμήθηκαν 40 τόνοι φρούτων τα οποία θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες οι οικογένειες των δικαιούχων από τις κατά τόπου κοινωνικές δομές και υπηρεσίες των Δήμων, των Δημοτικών Παντοπωλείων και των Ιερών Μητροπόλεων.

Η δράση, της οποίας την πρωτοβουλία υλοποίησης και συντονισμού έχει ο Δήμος Σαρωνικού, θα επαναληφθεί την επόμενη Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου. Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Σαρωνικού μεριμνά με κάθε τρόπο προκειμένου να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια προς κάθε άτομο και οικογένεια, η οποία πλήττεται οικονομικά, φροντίζοντας να υλοποιεί δράσεις και ενέργειες κοινωφελούς χαρακτήρα.

«Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας με κάθε τρόπο και μέσο. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ανακουφίσουμε τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας, εξαιτίας τις συνεχιζόμενης και πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας», τονίζει ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 guests και κανένα μέλος