… μπορεί ο καθένας να αφήνει ό,τι δε χρειάζεται και να παίρνει ό,τι χρειάζεται ΔΩΡΕΑΝ

 

Για 3η χρονιά συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία του  το «Κοινωνικό Ανταλλακτήριο», ως  μια από τις δομές που απαρτίζουν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης.

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους συμπολίτες το έχουν ανάγκη, καθώς και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Ο Δήμος Παλλήνης διευρύνοντας το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο υποστηρίζεται από τις Κοινωνικές Δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Κοινωνικού Φαρμακείου, Κοινωνικών Ιατρείων, της δράσης της Διανομής των προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες και της Τράπεζας Χρόνου, δημιούργησε το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο.

Στηρίζεται στην φιλοσοφία της επαναχρησιμοποίησης  / ανακύκλωσης και της  ανταλλακτικής οικονομίας. Στόχος της δομής, είναι η κατ’  αρχήν κάλυψη αναγκών των ευπαθών αυτών ομάδων σε είδη ένδυσης υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, βιβλίων και cd καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια. Οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης οι οποίοι δεν εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να ανταλλάσσουν τα παραπάνω είδη.

antalaktirio 1 

… μπορεί ο καθένας να αφήνει ό,τι δε χρειάζεται και να παίρνει ό,τι χρειάζεται ΔΩΡΕΑΝ

 Τι μπορείτε να δώσετε η να πάρετε από το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο;

― Καινούργια ή μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης,

― βιβλία,   ― είδη οικιακού εξοπλισμού,

― ηλεκτρικές συσκευές σε λειτουργία

 Το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου, στεγάζεται στο χώρο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παλλήνης, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης (Λ. Λεονταρίου).

Ημέρες και ώρες λειτουργίας :

Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9.30 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2016032012, 210-6612890



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 332 guests και κανένα μέλος