Αγωγή ύψους 300 000 € κατά του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, κατέθεσαν οι επιχειρηματίες Νεκτάριος Νικολόπουλος και Κωνσταντίνος Σελίμης, ιδιοκτήτες της εταιρείας «Υδρούσα Αναπτυξιακή ΙΚΕ», για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία εισάγεται στο πρωτοδικείο για συζήτηση στις 19/10/2017!!! Στην αγωγή τους αυτή, πέραν της αοριστολογίας τους, οι εν λόγω κύριοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σχετικά με τα παράνομα έργα που είναι σε εξέλιξη στη Νήσο Υδρούσα, (Κατραμονήσι) στη Δ.Ε. Βούλας, αφού η Δημοτική Αρχή έχει προβάλει σθεναρή αντίσταση απέναντι στην ανεξέλεγκτη και παράνομη «ανάπτυξη» που έχουν προαναγγείλει και διαφημίσει και με πρόσφατη, ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και έκθεση αυτοψίας, επιβληθεί προσωρινή σφράγιση της εγκατάστασης ενός έτους.

Μετά την επιβολή της σφράγισης, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας επικοινώνησαν για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν τα έργα με τη Δημοτική Αρχή, μέσω αγωγής και τότε θυμήθηκαν τις δηλώσεις του Δημάρχου που είχε κάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Οκτώβριο του 2014, όπως επίσης και σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή τον Απρίλιο του 2015, δηλαδή 4 έως 10 μήνες πριν από την κατάθεση της αγωγής τους, και «συμπτωματικά» λίγες μέρες μετά τη σφράγιση της εγκατάστασης τους.

Στο κείμενο της αγωγής παρουσιάζουν μια εικόνα κατά την οποία η εταιρεία «Υδρούσα Αναπτυξιακή ΙΚΕ» έχει κάνει μια σειρά από «νόμιμες ενέργειες», και προσπαθούν να παρουσιάσουν τους ιδιοκτήτες της ως θύματα του κακού Δημάρχου που «προσπαθεί να τους πλήξει κοινωνικά και ηθικά!!!». Δεν μας εξηγούν όμως γιατί, αφού είναι όλα τόσο νόμιμα, γιατί δεν επέτρεψαν στα στελέχη της πολεοδομίας του Δήμου να διενεργήσουν αυτοψία στις εγκαταστάσεις τους την πρώτη φορά που αποπειράθηκαν, αναγκάζοντας τους να αναζητήσουν εισαγγελική παραγγελία;. Επίσης παραλείπουν να μας εξηγήσουν γιατί ενόψει της αυτοψίας που έγινε την Πέμπτη 6 Αυγούστου, μετά από απόφαση του Δ.Σ., απομάκρυναν και έκρυψαν στην τρίτη νησίδα του συμπλέγματος τη «νόμιμη» (κατά τους δικούς τους ισχυρισμούς) πλωτή εξέδρα που είχε τοποθετηθεί στο νησί; Μήπως για να μην τη βρει το κλιμάκιο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Υπ. Οικονομικών που έκανε αυτοψία τη Δευτέρα 10 Αυγούστου και που τελικά την εντόπισε κρυμμένη;

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Η διαδρομή μου, απ’ όποια μέχρι σήμερα θέση και να υπηρέτησα τα κοινά, αποδεικνύει ότι πάντα είχα το θάρρος της γνώμης μου και ποτέ δεν φοβήθηκα να δηλώσω δημόσια την αλήθεια και να «πω τα πράγματα με το όνομά τους». (Γιατί να φοβηθώ τώρα); Για το λόγο αυτό μου έχουν καταθέσει και στο παρελθόν αγωγές πολύ μεγαλύτεροι και σημαντικότεροι παράγοντες από τους εν λόγω κυρίους, και για πολύ μεγαλύτερα χρηματικά ποσά, που έπεσαν όλες στο κενό αφού εξυπηρετούσαν σκοπιμότητες αντίστοιχες αυτών που εξυπηρετεί α παρούσα αγωγή, δηλαδή τον εκφοβισμό μου και τη δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων. Φαίνεται τελικά ότι με τους κ.κ. Νικολόπουλο και Σελίμη, στο μόνο πράγμα που συμφωνούμε είναι ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, όπως αναφέρουν στην αγωγή τους και στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν, και θα συναντηθούμε στις αίθουσες των αστικών, ποινικών και διοικητικών δικαστηρίων όπου είμαι σίγουρος πως, προς μεγάλη τους απογοήτευση τελικά, θα λάμψει όλη η αλήθεια».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 237 guests και κανένα μέλος