Παρατείνεται ο χρόνος της πολεοδομικής μελέτης Β’ κατοικίας Αγ. Μαρίνας

 

Παράταση 36 μήνες ζήτησε το μελετητικό γραφείο που ασχολείται με την εκπόνησης της μελέτης “Πράξη Εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης  Β’ κατοικίας Αγ. Μαρίνας. Ο μελετητής Σπανούδης αιτιολόγησε, με στοιχεία, την αιτούμενη παράταση, λόγω δυσκαμψίας κρατικών υπηρεσιών.

Και σκεφθείτε ότι η εκπόνηση αυτής της μελέτης έχει ξεκινήσει από το 2003!

Αν μπορέσει ο «Καλλικράτης» να αλλάξει αυτό το τοπίο, είναι το ζητούμενο, αλλά το βάθος του τούνελ δεν το ξεδιαλύνει.

 

 

Παρατείνεται η σύμβαση του σταθμού μεταφόρτωσης

 

Την προσωρινή παράταση της σύμβασης  μίσθωσης του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων ζήτησε ο Δήμαρχος στη θέση ΝΤΟΥΚΑ (εδαφική έκταση) και την ψήφιση σχετικού ποσού.

Όπως είπε ο Δήμαρχος θα προχωρήσουν στην αγορά της έκτασης, και έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

 

  • «Καθορισμός αριθμού αδειών οίκων ανοχής εντός των ορίων  Δήμου Κορωπίου», ήταν το 10ο θέμα της ημερήσιας διάταξης στο Δ.Σ. Κρωπίας και μας ξάφνιασε.

Όπως ακούσαμε όμως, η αδειοδότηση των οίκων ανοχής έχει περάσει με νόμο το 1999, στους Δήμους και επομενως καλούνται να αποφασίσουν.

Το Δημοτικό Συμβούλιο το παρέπεμψε, ως αρμόδια, στην Δημαρχιακή Επιτροπή και έβγαλε «το αγκάθι» από πάνω του. Τώρα μένει να αποφασίσει η Δημαρχιακή Επιτροπή.

 

  • Ενιαίο Φορέα Δημοτικών Παιδικών Σταθμών έχει δημιουργήσει ο Δήμος Κρωπίας για τον καλύτερο συντονισμό των παιδικών σταθμών. Με την προχθεσινή απόφαση του Δ.Σ. συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία “Ενιαίος Φορέας Δημοτικών Παιδικών Σταθμών  Δήμου Κρωπίας”.

 

  • Συγκροτήθηκαν οι νέες Επιτροπές όλων των ΝΠΔΔ του Δήμου, όπως συνηθίζεται με την έναρξη του νέου έτους.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 169 guests και κανένα μέλος