Την τέταρτη θέση κατέκτησε ο Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ HANDBALL 2008-2009 στη κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ (γενηθ. 92-93) που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΑΤΕΡΜΩΝΑ στο  ΚΙΛΚΙΣ από 22-25 Απριλίου 2009...

TETAΡΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΣΤΟ ΗΑΝDBALL ΠΑΙΔΩΝ


Την τέταρτη θέση κατέκτησε ο Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ HANDBALL 2008-2009 στη κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ (γενηθ. 92-93) που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΑΤΕΡΜΩΝΑ στο  ΚΙΛΚΙΣ από 22-25 Απριλίου 2009.

Οι δέκα καλύτερες ομάδες της Ελλάδας χωρίστηκαν σε 2 ομίλους των 5 ομάδων και έδωσαν μεταξύ τους αγώνες.

Οι δυο πρώτοι του κάθε ομίλου προκρίθηκαν στους ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ.

Οι νικητές των ημιτελικών έπαιξαν στο ΤΕΛΙΚΟ και οι ηττημένοι στο ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ για τις θέσεις 3-4

 

Η ομάδα του ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, αν και κληρώθηκε σε δύσκολο όμιλο αφού ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ήταν ο περσινός πρωταθλητής και ΚΙΛΚΙΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ήταν στις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ του περσινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος HANDBALL, κατάφερε να πάρει την ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ στον όμιλο και να προκριθεί στους ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ όπου αντιμετώπισε τον πρώτο του Β’ ομίλου ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.


Τα παιδιά του ΚΟΡΩΠΙΟΥ δεν ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και ο Φίλιππος προηγήθηκε στο Α’ ημίχρονο μέχρι και 7 γκολ διαφορα,στην επανάληψη όμως έδειξαν άλλο πρόσωπο και χαρακτηριστικό είναι ότι μια άδικη αποβολή στο αριστερό ιντερ, πείσμωσε τους υπόλοιπους και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την ισοπαλία 24-24 μισό λεπτό πριν την λήξη του αγωνα. Να σημειωθεί ότι 1 λεπτό πριν την λήξη του αγώνα ο διαιτητής έδωσε διλεπτη αποβολή  σ’ έναν απ’ τους καλύτερους αμυντικούς του ΚΟΡΩΠΙΟΥ. Το σημαντικό είναι ότι στον αγώνα αυτό τραυματίστηκαν 3 παίκτες του ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Έτσι το ΚΟΡΩΠΙ αντιμετώπισε αποδεκατισμένο στο ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ τον περσινό πρωταθλητή ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ όπου έχασε με 30-40 αφού έπαιζε χωρίς 2 βασικούς παίκτες (play maker και pivot).

Για άλλη μια χρονιά επιβραβεύθηκε ο αγώνας που έκαναν τα παιδιά του ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ τα οποία κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Μανωλη Κακακη κατάφεραν να νικήσουν ομάδες με παράδοση στο HANDBALL.

Αξιοσημείωτο του φετινού πρωταθλήματος είναι η αναρρίχηση των ομάδων της Αττικής(ΙΩΝΙΚΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ) στην ΤΕΤΡΑΔΑ και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η μη συμμετοχή στην τετράδα των ομάδων της Θεσ/νικης(ΚΙΛΚΙΣ-ΧΑΝΘ).

 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ HANDBALL


1. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                     6. ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

2. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ                                  7. ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

3. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ              8. ΔΙΟΜΗΔΗΣ AΡΓΟΥΣ

4. Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙOY                              9. ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ

5. ΧΑΝΘ                                           10. ΑΡΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

 

 

 

 

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 227 guests και κανένα μέλος