Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής (5.6.16) στις 10:00 

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Δημαρχείο στη Βούλα, ενημερωθήκαμε ότι ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έθεσε υπό την αιγίδα του το ράλλυ αυτοκινήτων στον Κρεμασμένο λαγό (Πανόραμα) Βούλας.

Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Ιστορικών Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) και θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου, μετά από 40 χρόνια περίπου.

Οσοι αγαπούν αγώνες αυτοκινήτων θυμούνται την Ιστορική «Ανάβαση Βούλας», στον Κρεμασμένο Λαγό.

Όπως ελέχθη, ο αγώνας θα είναι ακριβείας και όχι ταχύτητας, μια ήπια μορφή «αγώνα», που προάγει την οδική ασφάλεια και σέβεται το περιβάλλον και τους κατοίκους της περιοχής. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν στην ίδια ειδική διαδρομή ακριβείας τρεις φορές. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν επιλεγμένα ιστορικά αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και ειδική κατηγορία «Legend», δηλαδή οχημάτων & αγωνιζομένων, των οποίων το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με το θρύλο του Κρεμασμένου Λαγού.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής (5.6.16) στις 10:00 και ο αγώνας θα αποτελείται από μία απλή διαδρομή συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων και από 1 ειδική διαδρομή ακρίβειας, που θα εκτελεσθούν 3 φορές.

Ο τερματισμός και η απονομή θα γίνουν στην πλατεία Άλσους, στον Άγιο Νεκτάριο στο Πανόραμα Βούλας.

SISA RALLY SPRINT REGULARITY 2016 FINAL 2Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα ισχύσει ρύθμιση της κυκλοφορίας. Η άνοδος προς το νεκροταφείο μονοδρομείται και η επιστροφή γίνεται μέσω του Πανοράματος, με συνοδεία αυτοκινήτων να δείχνουν το δρόμο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει λεωφορείο του Δήμου που θα εκτελεί συνέχεια δρομολόγια από την Πλατεία Άλσους προς το νεκροταφείο για εξυπηρέτηση του κοινού και των θεατών.

Ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε σε παλαιότερους αγώνες που έχουν γίνει στην πόλη και τις ιδιαίτερες σχέσεις της Βούλας με τα ιστορικά αυτοκίνητα. Έχει συμμετάσχει σε αγώνες, ως συνοδηγός, με τον πρόεδρο του ΣΙΣΑ.

Κατά τη συνέντευξη τόνισε πως ο Δήμος, μέσα από τον αγώνα που θα γίνει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5.6), θέλει να αναδείξει το μοναδικό περιβάλλον της περιοχής του Πανοράματος.

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

09:00-10:00    Συγκέντρωση και Διοικητικός έλεγχος στην πλατεία Άλσους στον Αγ. Νεκτάριο

10:00               1o Σκέλος

11:30               2o Σκέλος

13:00               3o Σκέλος

15:00               Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων & απονομή επάθλων

Τα ωράρια των διαδρομών & ανασυγκροτήσεων αναφέρονται στην εκκίνηση και στον τερματισμό του πρώτου αυτοκινήτου. Το τελευταίο θα διέρχεται περίπου μιάμιση ώρα μετά.

Για πληροφορίες και κανονισμό στα τηλέφωνα 210 97.04.457 και 6945700040 Μιχάλης Μουζούκης ή στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ. Ο Σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών για την καλύτερη ροή του προγράμματος.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 guests και κανένα μέλος