καθώς επικράτησε με 3-1 σετ και του Ηλυσιακού

Την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της πέτυχε η γυναικεία ομάδα του συλλόγου ΑΣΘΕ Θέτις Βούλας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ και του Ηλυσιακού στο F4 που διεξάγεται στο ΔΑΚ Τρικάλων και εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή της στην Α1 την ερχόμενη σεζόν.
Η επιτυχία αυτή της γυναικείας ομάδας “Θέτις” αφιερώθηκε, όπως δόθηκε ως υπόσχεση, στον Χρήστο Παπαθανασίου, τον προπονητή τους, που έφυγε  νωρίς και θα είναι “κοντά” σε κάθε βήμα του συλλόγου.
Ο Κώστας Σωτηρόπουλος ανέλαβε να συνεχίσει το έργο του Χρήστου Παπαθανασίου και δούλεψε με όλες τις αθλήτριες που κατέθεσαν την ψυχή τους, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.
ΑΟ Ηλυσιακός - Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας 1-3 (15-25, 25-23, 17-25, 14-25)
ΑΣΠ Θέτις (Σωτηρόπουλος Κ.) Μελετιάδη Ο. Καράμπαλη X. Φραγκιαδάκη Ε. Κερασιώτη Μ. Ζήση Χ. Βρέλλου Μ. Τουρνάκη Ζ. Ζήση Π. Χριστοδούλου Χ. Αλεξανδροπούλου Ν. Φωτεινού Α. Αναγνώστου Ε. Γαλανού Α. Λεωνίδου.
ΑΟ Ηλυσιακός (Λιώσης Κ.) Σωτηρίου Μ. Λιαρούτσου Μ. Τσέλιου Θ. Θύμο Α. Μπακογιάννη Π. Κωνσταντίνου Γ. Πασχάλη Ε. Χαμπηλομάτη Α. Δημαρά Ε. Χανδρή Ι. Δασκαλοπούλου Β. Ράγκου Α. Χαρίση Α. Βακαλοπούλου Μ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος