Το πρωτάθλημα συνεχίζεται...

γράφει ο Νίκος ΓεωργόπουλοςΌλοι θυμόμαστε την αποφασιστικότητα του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όταν στις 4 Μαρτίου, μετά τα επεισόδια στο αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, ανακοίνωνε: «…αποφασίστηκε η οριστική διακοπή κάθε διαδικασίας και αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, όπως προβλέπεται στον νόμο και αφού τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες».

Μάλιστα, επειδή ο κ. Κοντονής γνώριζε ότι κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά, θεώρησε σκόπιμο να προειδοποιήσει: «Όσοι, δε, δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη όσα με συνέπεια και μεθοδικότητα πράττει (σ.σ η κυβέρνηση), να γνωρίζουν, ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει άμεσα σε περαιτέρω αποφάσεις»… και διερωτάται κανείς, γιατί αυτή η δυσαρμονία μεταξύ λόγων και έργων αφού γνώριζε η Κυβέρνηση, ότι δεν την έπαιρνε για τέτοιους λεονταρισμούς; Είχαμε προειδοποιήσει τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού, ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, για έναν πάρα πολύ απλό λόγο· άλλοι αποφασίζουν για όλα, και ενώ τα ήξερε όλα αυτά επέμενε, μόνο και μόνο επιδιώκοντας τον αποπροσανατολισμό μας για πολιτικά κέρδη, αν είναι δυνατόν. Η ΕΠΟ ένα αφεντικό έχει, τις Παγκόσμιες Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες, UEFA και FIFA οι οποίες ενδιαφέρονται να τηρούνται οι δικοί τους κανονισμοί, δεν ενδιαφέρονται αν το ΔΣ της ΕΠΟ έχει συμβούλους που έχουν “νταραβέρια” με τη δικαιοσύνη. Και καλά θα κάνουμε να μην ξεχνάμε, ότι προχθές ο Πρωθυπουργός της Χώρας ο “αριστερός” κ. Τσίπρας δέχτηκε στο Μαξίμου από, ότι μαθεύτηκε από τον Τύπο, τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη οι οποίοι δεν είναι και τα “καλύτερα” παιδιά και κουβέντιασε μαζί τους…..

Μετά λοιπόν από όλα αυτά, ανακοινώθηκε ότι οι αγώνες κυπέλλου θα συνεχιστούν και το ερώτημα που τίθεται είναι: Τι άλλαξε μέσα στις 10 μέρες, που μεσολάβησαν;

Εδώ, αξίζει να θυμίσουμε το σκεπτικό της απόφασης για τη διακοπή, που έλεγε: «Υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, και κυρίως της έντονης καχυποψίας και αμφισβήτησης που οδηγούν στην αναξιοπιστία, σε βαρβαρότητες στους αγωνιστικούς χώρους και τη διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης και της έννομης τάξης,…».

Τι άλλαξε λοιπόν από τα παραπάνω; H απάντηση είναι μονολεκτική: ΤΙΠΟΤΑ!

Όλοι και όλα βρίσκονται στη θέση τους, εκεί που βρίσκονταν και στις 3 Μαρτίου.

Η κυβέρνηση μετά τους λεονταρισμούς των πρώτων ημερών υποχρεώθηκε σε άτακτη υποχώρηση.

Τα μεγάλα αφεντικά των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών, οι κατ’ εξοχήν υπεύθυνοι για τα σημερινά χάλια, ανέλαβαν το έργο της… αναμόρφωσης του ποδοσφαίρου!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το άνδρον της ακολασίας, κρύφτηκε για άλλη μια φορά στην αγκαλιά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (UEFA), διαμαρτυρόμενη για την παραβίαση της «αυτονομίας» των ποδοσφαιρικών αρχών!

Και έτσι, ζήσανε καλά και μεις…

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 266 guests και κανένα μέλος