Με εργασίες ανακαίνισης και καλλωπισμού έκλεισε την αγωνιστική χρονιά ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στη Λ. Δημοκρατίας. Οι παλαιστές έπιασαν βούρτσες και πινέλα και με τη βοήθεια του Προέδρου κου Θεόδωρου Κολλάρου, έβαψαν το χώρο στον παιδικού σταθμού, όπου οι αθλήτριες της ρυθμικής της πόλης μας "εργάστηκαν" σκληρά, προπονήθηκαν ακούραστα για να φέρουν αυτά τα άριστα αποτελέσματα στην πόλη μας και να μας κάνουν όλους υπερήφανους!

Στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και της συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου των δυνατών και των παιδικών σταθμών της Ραφήνας, τοίχοι στοκαρίστηκαν, βάφτηκαν, καθαρίστηκαν, ηλεκτρολογικά συντηρήθηκαν για την υγιεινή και παράλληλα την ομορφιά του χώρου.

Με την ευκαιρία Δ.Σ., προπονητές, γονείς, πρωταθλητές-τριες, και φίλοι του Συλλόγου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βασίλειο Πιστικίδη, στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου "Φ. Καββουνίδης" Χαχολάκη Γεώργιο για την παραχώρηση των παιδικών σταθμών, στην Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου "Φ. Καββουνίδης" Καπριγιάννη Ευγενία και στους υπαλλήλους των παιδικών σταθμών για την άριστη συνεργασία και κατανόηση για τις ανάγκες των προπονήσεών τους.

Όλα έτοιμα λοιπόν για τις εγγραφές του Σεπτέμβρη - που ξεκινούν 1η Σεπτεμβρίου - «για να σηκωθεί ακόμα πιο ψηλά η Ραφήνα, για να δείξουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ότι τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας!»



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 136 guests και κανένα μέλος