Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, που μας επέβαλαν και επέτειναν οι “εταίρες μας” - οι “δανειστές”, οι τραπεζίτες - βασικός συντελεστής, πάντως, της γενικής κρίσης,

Δεν είναι η πολιτική κρίση, η κρίση αξιών, η κρίση δημοκρατίας, το μεταναστευτικό - βασικός κι αυτός συντελεστής - είναι και το δημογραφικό πρόβλημα, συνισταμένη και των προαναφερθέντων συνιστωσών, που αποτελεί πλέον εγκαιροφλεγή βόμβα, για την ίδια την υπόστασή μας ως έθνους! Η απειλή είναι πλέον ορατή και δύσκολα αναστρέψιμη!

Ιδού μερικά επίσημα στατιστικά στοιχεία, για να συνειδητοποιήσουμε, να ψηλαφήσουμε έστω, το πρόβλημα.

Πέρυσι, το 2014 είχαμε 23,4% περισσότερους θανάτους από ότι γεννήσεις. (92.148 γεννήσεις έναντι 113.740 θανάτων). Μείωση πληθυσμού, εξ’ αυτού του λόγου, 21.592. Το πρόβλημα εντείνεται ακόμη περισσότερο, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι απ’ αυτές τις γεννήσεις, οι 12.173 (το 13,2%) ήταν αλλοδαπών! Δηλαδή τα ελληνόπουλα που γεννήθηκαν ήταν περίπου 80.000 και επομένως η μείωση του ελληνικού πληθυσμού ανέρχεται στην πραγματικότητα, στις 33.000 περίπου1.

Παράλληλα, βασικό συντελεστή αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού, πρέπει να θεωρήσουμε και το μεταναστευτικό.

Κι όταν αναφερόμαστε στο μεταναστευτικό, δεν έχουμε μόνο προ οφθαλμών τις εισροές μεταναστών, αλλά και τις αντίστοιχες εκροές Ελλήνων μεταναστών, που εμφανίστηκαν ανησυχητικές τα τελευταία πέντε χρόνια της κρίσης.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, λοιπόν, το 2011, προτού αρχίσει η μεγάλη εισροή από τους πρόσφυγες της Συρίας κυρίως και του Αφγανιστάν, οι μετανάστες που διέμεναν νόμιμα ή παράνομα στην Ελλάδα, ανέρχονταν στο 7% τουλάχιστον του πληθυσμού, στους οποίους αν προσθέσουμε και τους μετανάστες από χώρες της Ε.Ε. - κυρίως από Βουλγαρία και Ρουμανία - ξεπερνούν το 11% του συνολικού πληθυσμού2. Οι αριθμοί αυτοί ανταποκρίνονται σε συντηρητικότατους υπολογισμούς, ενώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς άλλων παρατηρητών, οι μετανάστες ξεπερνούν τα 2.000.000, δηλαδή περίπου το 20% του πληθυσμού.

Αναλυτικότερα, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ οι μετανάστες το 2001 ανέρχονταν κοντά στις 800.000 (796.713 για την ακρίβεια), μόνο το 10μηνο του 2015 και προτού αυτό εκπνεύσει, είχαν εισέλθει στην Ελλάδα περίπου 540.000! Βέβαια, γύρω στις 123.000 έχουν διεκπεραιωθεί προς την Ε.Ε.3, μ’ όλα τα γνωστά γεγονότα των συρματοπλεγμάτων, των αστυνομικών, των συμπλοκών και της τραγωδίας ανθρωπίνων ψυχών και κυρίως ψυχικά τραυματισμένων παιδιών, παιδιών, πνιγμένων, ορφανών!....

Κι ενώ έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα όλου αυτού του όγκου μεταναστών και προσφύγων, που αγγίζει τα όρια “εισβολής” ετερόκλητων πληθυσμών διαφορετικής κουλτούρας και παραδόσεων από τον ελληνικό, οι νέοι Έλληνες, επιστήμονες ως επί το πλείστον, μεταναστεύουν στο εξωτερικό, με ελάχιστες έως μηδενικές ελπίδες να επιστρέψουν.

Υπολογίζεται ότι την περίοδο 2010 - 2013 έφυγαν από την Ελλάδα 224.000 νέοι, κυρίως, παραγωγικής ηλικίας από τους οποίους το 75%(!) είναι ανωτάτης μορφώσεως και το 1/3 αυτών με μεταπτυχιακές σπουδές4! Συνειδητοποιήσατε γιατί μιλάμε; Μιλάμε για 170.000 εγκεφάλους· όχι “χέρια”! Αυτά μέχρι το 2013. Το ‘14-2015 πόσοι;

Αυτό, συν τοις άλλοις, είναι και απολύτως αντιοικονομικό. Μιλάμε για σπατάλη πνεύματος και πόρων. Αναλογίζεται κανείς τί ποσά έχουν δαπανηθεί, όχι μόνον από τους γονείς, αλλά από το κοινωνικό σύνολο, για να φτάσουν αυτές οι χιλιάδες εγκεφάλων στο πτυχίο και το μεταπτυχιακό; Σ’ αυτά τα 20 χρόνια ανάπτυξης και εκπαίδευσης πόσα έχει ξοδέψει το κοινωνικό σύνολο σε δασκάλους, καθηγητές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε σχολεία και πανεπιστήμια, σε γιατρούς, σε δρόμους κλ.π. κοινόχρηστους και αθλητικούς χώρους, στην ασφάλεια και φύλαξη, μ’ όλες τις ελλείψεις και παθογένειες; Είναι σαν να κατασκευάζεις, με ιδρώτα, ένα πολυτελές αυτοκίνητο και να το παραδίδεις δωρεάν στη χώρα υποδοχής η οποία θα καταβάλλει μόνο τα έξοδα λειτουργίας, χωρίς μάλιστα εσύ να εισπράττεις τίποτα! Ούτε τους... φόρους εισοδήματος. Τόσο “οικονομολόγοι” είναι οι οικονομολόγοι και μη, που μας διοικούν! Δεν αναφέρομαι, βέβαια, σ’ εκείνους που μας κατευθύνουν και μας επιτηρούν, γιατί αυτοί δεν είναι Έλληνες και κάνουν τη δουλειά τους· μας διαλύουν. Αναφέρομαι σ’ αυτούς που μας “κυβερνούν” υπό επιτήρηση και υπογράφουν, “σκληρά διαπραγματευόμενοι” την καταστροφή μας! Είναι χειρότεροι από τον Τσολάκογλου και τον Ράλλη. Και μη μου πει κανείς, ποια από τις 4 κυβερνήσεις της επιτροπείας των μνημονίων είναι “χειρότερη”, γιατί ειλικρινά, δεν μπορώ να συγκρίνω ποια από τις τρεις “κυβερνήσεις” της γερμανικής κατοχής ήταν καλύτερη!

Ας επανέλθουμε όμως στη σημερινό μας θέμα:

Μ’ αυτούς τους συσχετισμούς μεταναστευτικών εισροών - εκροών, μ’ αυτήν την αιτιολογημένη, κοινωνικο-οικονομικά, όχι βιολογικά, υπογεννητικότητα, σε ποια Ελλάδα θα ζήσει η επόμενη (πολυπολιτισμική) γενιά;

Σε 30 χρόνια, με 100.000 μόνον μεταναστευτικές εισροές ετησίως και 30.000 μόνον μεταναστευτικές εκροές, και με την υπογεννητικότητα σταθερή, αν όχι αυξανόμενη, για λόγους κοινωνικούς και οικονομικούς, οι Ελληνες που θα έχουν απομείνει στην Ελλάδα θα είναι 4 με 5 εκατομμύρια, το πολύ, ενώ οι αλλοδαποί Αφρο-Ασιάτες και Ευρωπαίοι 5 με 6 εκατομμύρια. Θα είμαστε μια “ωραία ...ατμόσφαιρα” τουρλού - τουρλού, με μαντίλες, κελεμπίες, τζιν και ό,τι άλλο θα επιτάσσει τότε η “θεά” μόδα και η “παγκοσμιοποίηση!

Στο ελληνικό Κοινοβούλιο θα ομιλείται κυρίως η αγγλική, για να μπορούν να συνενοούνται όλοι οι εκπρόσωποι του “έθνους” - ποιου έθνους; - ελληνικής καταγωγής, Γερμανο-Σκανδιναυοί, Βαλκάνιοι, Ρώσσοι, Αφγανοί, Τούρκοι, Σύριοι, Αφρικανοί - με επικρατούσα θρησκεία πιθανότητα το Ισλάμ, εξευρωπαϊσμένου ή της Ευρώπης εξισλαμισμένης και ας πούνε κάποιοι ότι γίνομαι Κασσάνδρα. Μόνο που η Κασσάνδρα επαληθεύθηκε! 

Εγώ επιθυμώ διακαώς να διαψευστώ. Κι όσο ζω, θα το παλεύω.

Για να διαψευστώ όμως, πρέπει να γίνουν πολλά:

Ολοι οι Ελληνες να αντιληφθούν ότι πρέπει ν’ αλλάξουν τις νοοτροπίες, ιδεολογίες και αντιλήψεις που τεχνηέντως μας έχουν περάσει`;

― Παλινόρθωση της κλίμακας αξιών, που έχει ανατραπεί.

― Να ξαναγίνουμε πατριώτες. Αποτοξινωθείτε “δεξιοί” πρώην “εθνικόφρονες” και “αριστεροί” ευρω - δήθεν κομμουνιστές από την ευρωλαγνεία σας.

Ιδιαίτερα οι “αριστεροί” εθνοφοβικοί ας δουν κι ας ακούσουν τη φωνή του Τσε Γκεβάρα στη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. (βλ. video, ebdomi.com), “Πάτρια ο μουέρτε” Πατρίδα ή Θάνατος! Μήπως δεν ήταν “αριστερός” ο Γκεβάρα; Ας ακούσουν το Γλέζο.

― Α, και οι “πιστοί” χριστιανοί που δεν έχουν διαβάσει ούτε μία φορά τα ευαγγέλια και ακούν όποιον έξαλλο μητροπολίτη ή ιερεοκήρυκα. «Πν ρσεν διανογον μήτραν γιον τῷ Κυρίῳ κληθήσεται» (Λουκάς κεφ. β, στοιχ. 29). Εκείνο το “διανοίγον μήτραν”, μην το πάρετε στραβά κι αρχίσετε να ξεσαλώνετε· σημαίνει κάθε αρσενικό, να συμβάλλει στη γέννηση νέων ανθρώπων.

Κοινώς, είναι εκείνο που είχε πει η Λιάνα Κανέλη και θα το επαναλάβω κοσμιότερα για να μην παρεξηγηθώ: «Συνουσιασθείτε γιατί χανόμαστε”, όχι μόνο για ηδονή, αλλά και για αναπαραγωγή. Αυτό το κ....κράτος ας αντιληφθεί τις ευθύνες του, επιτέλους.


1. Στοιχεία ΕΛ.ΣΤΑΤ. Σεπτ. 2015
2. Βικιπαίδεια
3. International organization for Migration (10M)
4. ΑΥΓΗ 6.12.2015

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος