Η ελληνική κυβέρνηση έχει πλέον κατανοήσει απόλυτα, ότι ευρίσκεται σε πόλεμο με τους υποτιθέμενους εταίρους μας. Οι οποίοι εταίροι, αφού ως κοινοί τζογαδόροι τζογάρισαν πάνω στην πεσμένη Ελλάδα, τώρα τρώνε τα λυσσακά τους για να αποτρέψουν κάθε πιθανότητα να ξανασταθεί το αιμόφυρτο θήραμα στα πόδια του. Οι «θεσμοί» του κώ… δεν είναι παρά ετερόκλητη και ευκαιριογενής αγέλη αρπακτικών, περιλαμβάνουσα λέοντες, ύαινες, τσακάλια και γύπες, με εμφανέστατη την αδυναμία του «θεσμικού» φύλλου συκής να ενδύσει σεμνοτυφία την γερμανική αδηφαγία και την όπισθέν της διαφαινόμενη παλιοπαρέα των διεθνών μεγαλοτραπεζιτών.
 
Όμως, στην εποχή της πληροφορίας, της παραπληροφόρησης και του ελέγχου των μαζών από τα συστημικά ΜΜΕ έχει τεράστια σημασία η επικοινωνιακή αντεπίθεση με τα ίδια όπλα του αντιπάλου. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει τάχιστα να προετοιμάσει νομική αντεπίθεση με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χρησιμοποιώντας ένα επιτελείο αρίστων νομομαθών, Ελλήνων και ξένων, αλλά και κορυφαίων οικονομολόγων, οι οποίοι (δεν εννοώ την κυρία Παναρίτη, έλεος!) με τη γλώσσα νόμων και αριθμών θα καταδείξουν το γιατί, από ποιούς και με ποιά αποτελέσματα στήθηκε η επιχείρηση οικονομικής παγίδευσης της Ελλάδος.
 
Επιπλέον, πρέπει να παρουσιασθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η οφθαλμοφανής αντίφαση να δανείζουν κράτη της ευρωζώνης ένα άλλο κράτος της ευρωζώνης, παραβιάζοντας κατάφωρα σειρά ευρωπαϊκών κανόνων δικαίου. Η Ελλάδα αντιμετωπίσθηκε και αντιμετωπίζεται ως κατακτημένη χώρα και όχι ως ισότιμος εταίρος. Οι δανειστές «εταίροι» μας εζήλωσαν την δόξα του σαιξπηρικού τοκογλύφου Σάϋλοκ, αφού δανείστηκαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 0,5% για να μας δανείσουν στη συνέχεια με 5,2 και 4,7%.
Μόνη δε η επιβολή του αποικιοκρατικού, βρετανικού δανειακού δικαίου να διέπει τις σχέσεις δανειστή και δανειολήπτη, αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για «διάσωση» οικονομίας, αλλά γιά λαφυραγώγηση χώρας, κοινώς πλιάτσικο, γι’ αυτό άλλωστε περιελήφθη και ο δρακόντειος όρος στην πρώτη δανειακή σύμβαση, ότι ο δανειολήπτης παραιτείται κάθε ασυλίας την οποία έχει, ή πρόκειται να αποκτήσει, και προέρχεται εκ της εθνικής του κυριαρχίας.
 
Όμως, ακόμα και αυτό, το αποικιοκρατικού χαρακτήρα βρετανικό «δίκαιο» αναγνωρίζει ότι ο δανειστής δεν δικαιούται να εξωθήσει τον δανειολήπτη στην εξαθλίωση. Είναι, λοιπόν, σημαντικό στην προσφυγή στο Ε.Δ.Α.Δ να συμμετέχουν κάποιοι εξ όσων έχασαν τη εργασία τους, είτε κινδύνευσε η υγεία τους επειδή έμειναν ανασφάλιστοι, είτε έχασαν οικεία τους πρόσωπα, τα οποία στην απόγνωσή τους αυτοκτόνησαν. Η δε αναγκαστική μετανάστευση, στην οποία οδηγήθηκαν από τον εφιάλτη της ανεργίας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, δέον όπως θεωρηθεί ως παράπλευρη ζημία μίας εκ των πραγμάτων σκοπούμενης γενοκτονίας, εφόσον εκείνοι οι οποίοι μεταναστεύουν είναι συνήθως κάτω των 40 ετών, δηλαδή το αύριο της χώρας.
 
Κάθε αρνητική συνέπεια της ψευδεπίγραφης επιχείρησης «διάσωσης» πρέπει να παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, τα χιλιάδες «λουκέτα», η διαρκής συρρίκνωση του Α.Ε.Π, η ανυπαρξία παραγωγικών επενδύσεων και η συνεχής αφαίμαξη μισθωτών, συνταξιούχων και μικρομεσαίων επαγγελματιών με τα ποικιλώνυμα χαράτσια και τους πολυάριθμους έμμεσους φόρους, μόνο υπέρ μιάς χιμαιρικής «διάσωσης» δεν συνηγορούν.
Άλλωστε, όπου γης, το Δ.Ν.Τ δεν κατόρθωσε ποτέ την ανόρθωση κάποιας οικονομίας. Όπου και να έμπηξαν τα νύχια τους έφυγαν νύχτα και κλωτσηδόν, αφήνοντας πίσω τους οικονομικά ερείπια και κατεστραμμένες ζωές, επαληθεύοντας στο έπακρο τον δίκαιο τίτλο ο οποίος τους απεδόθη: «Οικονομικοί Δολοφόνοι».
 
Παράλληλα και αλληλένδετα με την νομική προσφυγή στο Ε.Δ.Α.Δ και ταυτόχρονα με την εκστρατεία ενημέρωσης της διεθνούς κοινής γνώμης, η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη τούς με σωρεία συντριπτικών στοιχείων ενοχής, πρωτεργάτες της οικονομικής παγίδευσης της Ελλάδος Γ. Α. Παπανδρέου, Γ. Παπακωνσταντίνου, Προβόπουλο (τ. διοικητή της ΤτΕ), Γεωργίου (πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ) και σειράς άλλων «Ελλήνων»(;) υπηκόων οι οποίοι έδρασαν ιδιοτελώς και ως πράκτορες ξένων δυνάμεων εις βάρος της Ελλάδος.
 
Σε παλαιότερες εποχές, τα εκτελεστικά αποσπάσματα θα ήταν υπόθεση ρουτίνας. Σήμερα, ας καταδειχθεί τουλάχιστον ποιοί εξαργύρωσαν πλου- σιοπάροχα τον θεσμικό τους ρόλο, εκποιώντας μιά χώρα και τον λαό της. Μιά χώρα την οποία –αποδεδειγμένα- ουδέποτε αγάπησαν κι έναν λαό τον οποίο, ως «ανώτεροι» κόπροι, πάντοτε ελεεινολογούσαν.
 
Είναι τελικά τραγικό, η χώρα η οποία χάρισε το Φως στην ανθρωπότητα, είναι απίστευτο ότι κυβερνήθηκε και εκποιήθηκε από έναν μισέλληνα, μη δυνάμενο να χωρίσει δυό γαϊδουριών άχυρα.
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 guests και κανένα μέλος