Συνδικάτα της Γερμανίας φωνάζουν: «Η Ελλάδα µετά τις εκλογές: Δε συνιστά κίνδυνο αλλά ελπίδα για την Ευρώπη»,  με ένα κείμενο που υπογράφουν κορυφαίοι εκπρόσωποι του γερμανικού συνδικαλιστικού κινήματος και φιλοξενείται στην νέα ιστοσελίδα των γερμανικών συνδικάτων με τίτλο «Επανίδρυση της Ευρώπης».

Ξεπερνούν τα 57 συνδικάτα που υπογράφουν ένα κείμενο στο οποίο επισημαίνουν μεταξύ άλλων:

«Τα δισεκατομμύρια που διοχετεύτηκαν στην Ελλάδα, χρησιμοποιήθηκαν κατά πλειοψηφία για την διάσωση του χρηματοπιστωτικού τομέα. Ταυτόχρονα η χώρα οδηγήθηκε µέσω βάρβαρων πολιτικών λιτότητας στην μεγαλύτερη ύφεση και στο μεγαλύτερο δημοσιονομικό έλλειμμα στην ΕΕ. Το αποτέλεσμα ήταν µία κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση χωρίς προηγούμενο για την Ευρώπη.

...Πολλοί άνθρωποι στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα, όπως τροφή, ρεύμα, θέρμανση και στέγη. Ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού δεν έχει ασφάλιση υγείας . Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι η έκφραση της πλήρης άρνησης του λαού, προς τις λανθασμένες πολιτικές.

Όλα όσα έγιναν στην Ελλάδα, δεν είχαν καμία σχέση µε μεταρρυθμίσεις που θα στόχευαν στα πραγματικά προβλήματά της. Κανένα από τα δομικά προβλήματα της χώρας δεν λύθηκε».

Η ριζική πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, πρέπει να αναχθεί σε ευκαιρία για µια δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη Ευρώπη! http://www.e-inon.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 145 guests και κανένα μέλος