Στο αγγλικό δίκαιο, όταν ένας δανειστής οδηγεί τον οφειλέτη του στη χρεοκοπία, τότε το χρέος είναι ληστρικό και καταγγέλλεται


Το χρέος είναι παράνομο και καταχρηστικό, δόλιο και ειδεχθές διότι:

1) είναι προϊόν διαφθοράς. Ζήμενς, των Ολυμπιακών αγώνων, διπλάσιες τιμές  εξοπλισμών, δανείων από τράπεζες όπως της Γκόλντμαν Σακς, υπερτιμολογήσεις, μίζες. 

2) Οι δανειακές συμβασεις, όχι μονο δεν έχουν την έγκριση του λαού, αλλά επιβλήθηκαν εναντίον της λαϊκής βούλησης τους. Η κυβερνηση Παπαδήμου ειναι παράνομη και όλες οι συνθήκες απο εκείνη την γελοία κυβερνηση και μετά πρεπει να εκπέσουν αυτομάτως διότι στερούνται νομιμότητας. 

3) Εξαιτίας του παράνομου χρέους μάς υποχρέωσαν να δεχτούμε άρνηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, να παραδεχθούμε οτι είμαστε ανικανοι να εκδικάσουμε σχετικές διαφωνίες και δεχόμαστε το αγγλικό δίκαιο και τα δικαστήρια. Παραδεχόμαστε οτι δεν εχουμε καμμία αξίωση απο έσοδα του δημοσίου ή απο έσοδα που προέρχονται απο εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Επίσης εγγυηθήκαμε για τα ΚΕΡΔΗ των δανειστών με όλη μας την δημόσια ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία !!!!!!!!!

4) Το χρέος ειναι δόλιο διοτι η Ε.Ε.  γνώριζε με τόσους φωστήρες οικονομολόγους και οικονομικά ιδρύματα οτι στην οικονομική κατάσταση που βρισκόμασταν δεν μπορούσαμε να αποπληρώσουμε τα δάνεια. Ο δόλος αποδεικνύεται και απο το γεγονός οτι η Ε.Ε. θωρει αποδεκτό δημόσιο χρέος έως 60% προς το ΑΕΠ. Εφόσον μας δάνειζαν με υψηλά επιτόκια πέραν αυτού του ορίου, έχουν συμπράξει απολύτως στη δημιουργία παράνομου χρέους. 

5) Ο λόγος παρολ’ αυτα που μας δίνανε τα δάνεια ήταν για να πληρώνουμε τα προηγούμενα, να ανατοκιζονται τα ποσά και να διογκώνεται παράνομα το χρέος και εμεις να πέφτουμε ολο και ποιο βαθειά στην παγίδα τους και την υποταγή.  Υπαρχουν σωρεία δημοσιευμάτων που μιλάνε για λεφτά που δεν “πέφτουν” ποτε στην αγορα κλπ.

6) Εξαιτίας του παράνομου και καταχρηστικού χρέους, μας επέβαλαν “μέτρα” (βασικά μας πήραν τα μετρα και μας έραψαν κουστουμάκι τελευταίας κατοικίας).

Η Ευρωπαϊκή  Ενωση, υποτίθεται, βασίζεται στις αξίες του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, του κράτους δικαίου και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Προάγει την ειρήνη, τις αξίες της και την ευημερία των λαών της. Τα μέτρα είχαν τα εξής αποτελέσματα για την Ελλάδα:

― Μείωση του ΑΕΠ κατα 25% στα 180 δις €

― Αύξηση του χρέους στα 320 δις

― Αύξηση της ανεργίας στο 25%

― Εργατικός μεσαίωνας 

― Αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων 

― Φτωχοποίηση

― Διάλυση του κοινωνικού ιστού, της αξιοπρέπειας, της χαράς 

7) Επιπλέον στο αγγλικό δίκαιοΌταν ένας δανειστής οδηγεί τον οφειλέτη του στη χρεοκοπία  και συνεχίζει να αξιώνει απαιτήσεις οι οποίες έχουν καταστεί δυσβάσταχτες, τότε αυτό το χρέος είναι ληστρικό και καταγγέλλεται”.

8) Πανω απο ολα για καθε Εθνικό κράτος ειναι ο λαός (βασική αρχη του διεθνούς δικαίου) και συνεπώς οταν απειλείται η επιβίωση του λαού πρεπει να υπάρξουν οι συνθήκες που θα προστατεύεται ο λαος και οχι οι δανειστές.

Η «βιωσιμότητα» του χρέους εξαρτάται από το αν μπορεί να εξυπηρετηθεί, χωρίς να θίγεται ο πυρήνας των ανθρωπίνων, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων ενός λαού (ΟΗΕ)

 

9) Ψήφισμα του ΟΗΕ το 2014, αποδέχεται ότι η αναδιάρθρωση και η διαγραφή του χρέους είναι κυριαρχικό δικαίωμα του κράτους και δεν μπορεί να εμποδίζεται από κανέναν ιδιώτη δανειστή, ή άλλο κράτος.

Ιδού η αλήθεια! Ιδού η πραγματικότητα! Ιδού το επονείδιστο!

- 2.000.000 άνεργοι

- 50% νεανική ανεργία

- 30% των επιχειρήσεων έκλεισαν

- 30% μείωση του ΑΕΠ

- 35,5% αύξηση δημόσιου χρέους

- 38% μείωση μισθών

- 45% μείωση συντάξεων

- 98,2% αύξηση ποσοστού φτώχειας

- 272,7% αύξηση στα ποσοστά κατάθλιψης

- 42,8% αύξηση παιδικής θνησιμότητας

- 2 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε μέρα

Οι Ελληνες ζητάμε ολική και οριστική διαγραφή του παράνομου, ειδεχθούς και καταχρηστικού χρέους ως αποτέλεσμα εγκληματικών ενεργειών και μέσων υποδούλωσης του Ελληνικού κράτους και συνεπώς του Ελληνικού έθνους. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 guests και κανένα μέλος